top of page

CONTACT

SONJA & KEES HOUWAART

SASSENHEIM

THE DUTCH

Phone: +31 (0) 6 167 403 19

FOR THE FIRST CONTACT PLEASE USE THE FORM.

  • Facebook
  • Instagram

thanks

IMPRESSUM - DISCLAIMER

OPERATOR / VERANTWOORDELIJKEIT 

 

JECANIBO'S FCI

Sonja & Kees Houwaart

sonjahouwaart@live.nl

 

JURIDISCHE INFORMATIE

Alle tekst en fotos op deze website zijn eigendom von JECANIBO'S. Ze mogen zonder toestemming von de eigenaren von JECANIBO'S.

 

DISCLAIMER

We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van externe links. 

DATA PROTECTION 

Een bezoek aan onze website kan ertoe leiden dat informatie over de toegang (datum, tijd, bezochte pagina) op onze server wordt opgeslagen. Dit houdt geen analyse van persoonlijke gegevens in (bijv. naam, adres of e-mailadres).

 

Indien persoonsgegevens worden verzameld, gebeurt dit – voor zover mogelijk – alleen met voorafgaande toestemming van de gebruiker van de website. Doorgifte van de gegevens aan derden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker vindt niet plaats.

Wij willen u er uitdrukkelijk op wijzen dat de overdracht van gegevens via internet (bijv. per e-mail) beveiligingsproblemen kan opleveren. Het is daarom onmogelijk om de gegevens volledig te beveiligen tegen toegang door derden. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die ontstaat als gevolg van dergelijke beveiligingsproblemen.

Het gebruik door derden van alle gepubliceerde contactgegevens voor reclamedoeleinden is uitdrukkelijk uitgesloten. We behouden ons het recht voor om juridische stappen te ondernemen in het geval van het ongevraagd verzenden van advertentie-informatie; bijvoorbeeld door middel van spammail.

bottom of page